Блог - Mini Boutique

Десет идеи за бебешки подарък
126 views
Общи

Според българските обичаи, първото официално представяне на новороденото бебе се случва около 40-тия ден след раждането му, и то се прави пред най-близките роднини и приятелки на майката. Но какъв подарък да изберем за този специален повод?

Пазаруване на първия гардероб на бебе
168 views
Общи

Убедени сме, че през първите няколко седмици с вашето малко създание ще “играете на облечи-съблечи”. Ще ви бъдат нужни немалко бебешки дрехи, понеже ще трябва по-често да го преобличане. Не се втурвайте да купувате „най-качествените и облекла според последните тенденции“, защото през първите шест месеца бебето ще расте изключително бързо. Бебчето ще порасне, а дори няма да е могал да износи всичко, което сте му взели. Най-важното е това, което му обличате да бъде удобно и приятно, а не да е скъпо или модерно.

Дрешки за най-горещите дни
122 views
Общи

Ако август е месецът, в който очаквате най-прекрасната радост в живота ви, значи ви предстои сериозни и много внимателни подготовления. Малкото ви Лъвче като всяка новородена рожба се нуждае от „пълно оборудване” . Най-бързото и лесно решение е пазаруването на всичко необходимо от онлайн магазин за бебешки дрехи. Прочетете от какво ще се нуждаете при изписването, как да обличате бебето през лятото и кои са най-необходимите дрехи и аксесоари за този сезон.

Съвети за пазаруване на бебешки дрехи
198 views
Общи

Да изберете надежден онлайн магазин в днешно време като цяло е трудно начинание. Нещата се усложняват, когато стане въпрос за бебешки дрехи. Понякога сме примамени от изгодните оферти и си мислим, че инвестицията ни е добра. Нещата обаче не стоят по този начин и често се разочароваме.

Какво да подарите на новородено?
122 views
Общи

Раждането на дете е най-голямата радост, която може да се случи на едно семейство. Ето защо и когато сте поканени на изписване или на рожден ден, то възниква въпросът какво можете да подарите. В следващите редове ще ви дадем няколко идеи за подаръци, които могат да се открият и като бебешки комплекти.

За нас
324 views
Общи

Добре дошли в онлайн магазина за бебешки дрехи Mini BOUTIQUE®. Моето име е Чудомира и съм майка на две прекрасни, слънчеви момчета. Обичта към децата ми и стремежът да им дам най-доброто, на което съм способна, са моето вдъхновение да създам онлайн магазина Miniboutique.bg.

4 съвета, които ще ви помогнат да облечете децата си
159 views
Общи

Пролетта е тук, а вие все още се чудите как да облечеш детето си? Пролетното време може да бъде много подвеждащо

Как да обличаме бебето през пролетта
483 views
Общи

Пролетта може да бъде както прекалено топла, така и дъждовна и променлива. Преди да тръгнете да купувате нови бебешки дрехи, прочетете това ръководство, за да разберете как точно да обличате бебето си през пролетта.

Изскванията при пролетното бебешко облекло са повече от летните и зимните. Не само трябва да се притеснявате, че ще стане твърде студено, но и твърде топло. За да бъде комфортно през целия ден на вашето бебче, използвайте следните съвети: