Блог - Mini Boutique

Съвети за пазаруване от онлайн магазин за бебешки дрехи
5 views
Общи

Да изберете надежден онлайн магазин в днешно време като цяло е трудно начинание. Нещата се усложняват, когато стане въпрос за бебешки дрехи. Понякога сме примамени от изгодните оферти и си мислим, че инвестицията ни е добра. Нещата обаче не стоят по този начин и често се разочароваме.

Какво да подарите на новородено?
9 views
Общи

Раждането на дете е най-голямата радост, която може да се случи на едно семейство. Ето защо и когато сте поканени на изписване или на рожден ден, то възниква въпросът какво можете да подарите. В следващите редове ще ви дадем няколко идеи за подаръци, които могат да се открият и като бебешки комплекти.

За нас
89 views
Общи

Добре дошли в онлайн магазина за бебешки дрехи Mini BOUTIQUE®. Моето име е Чудомира и съм майка на две прекрасни, слънчеви момчета. Обичта към децата ми и стремежът да им дам най-доброто, на което съм способна, са моето вдъхновение да създам онлайн магазина Miniboutique.bg.

4 съвета, които ще ви помогнат да облечете децата си
69 views
Общи

Пролетта е тук, а вие все още се чудите как да облечеш детето си? Пролетното време може да бъде много подвеждащо

Как да обличаме бебето през пролетта
339 views
Общи

Пролетта може да бъде както прекалено топла, така и дъждовна и променлива. Преди да тръгнете да купувате нови бебешки дрехи, прочетете това ръководство, за да разберете как точно да обличате бебето си през пролетта.

Изскванията при пролетното бебешко облекло са повече от летните и зимните. Не само трябва да се притеснявате, че ще стане твърде студено, но и твърде топло. За да бъде комфортно през целия ден на вашето бебче, използвайте следните съвети: