Да изберете надежден онлайн магазин в днешно време като цяло е трудно начинание. Нещата се усложняват, когато стане въпрос за бебешки дрехи. Понякога сме примамени от изгодните оферти и си мислим, че инвестицията ни е добра. Нещата обаче не стоят по този начин и често се разочароваме.

Да пазарувате от чуждестранни сайтове също не е особено добре, тъй като доставката е скъпа, а ако се наложи връщане, то това е истинско приключение. С онлайн магазин за бебешки дрехи в България нещата са по-лесни като доставка. Това е отлично решение за заети майки, но също така понякога източник на истинско разочарование. Понякога описанието на дрешките не отговаря на истината и така желаният модел не отговаря на действителността.

За да избегнете тези проблеми, то следвайте тези съвети при пазаруване на онлайн магазин за бебешки дрехи:

• Произход на вносни продукти – за чуждестранните продукти то вижте дали има подробна информация за страна на произход. Някои марки се шият в страни извън ЕС и така не отговарят на стандартите на качество, което може да се окаже проблем.
• Размерите на дрехите – трябва да сте сигурни, че размерите са по европейските стандарти или са с чуждестранна номерация. В противен случай можете да вземете дрехи за дете на 3 месеца, вместо на една година.
• Материята – някои материи могат да предизвикат алергии и затова е добре да се описват от какво са направени. Поради тази причина надеждните онлайн магазини предоставят информация за материята на дрехите.
• Гаранция за качеството – много фирми предлагат 30-дневен период за връщане на стоката. Така в случай на повреда или не отговарящ размер можете да замените стоката, като не дължите никаква сума, освен тази за куриерските услуги.

Освен тези неща, то е хубаво да се поинтересувате за мнението на останалите потребители. Ако магазинът има положителна репутация, това ще бъде отбелязано в сайта им или в мнението от Гугъл. Така със сигурност няма да бъдете подведени и да сте излъгани за качеството на дрехите. Доверените магазини също така изискват предварително плащане и чак след това изпращат стоката. Ако сте пазарували от сайт за групово пазаруване, то изисквайте документ за покупката, на който да са написани данните за фирмата и вметка, че стоката ще бъде доставена, както и фактура за заплатена сума.

Все пак, рискът да ви измамят при подобен тип пазаруване или сайтове, които не са проверени е голям и затова трябва да се внимава. Ако имате възможност, то пазарувайте от магазини, които имат физически адреси. Така, ако се съмнявате в нещо, лесно можете да отидете на място и да проверите за какво става въпрос.

Share this post