"Децата са ръцете, с които се докосваме до рая." - Хенри Уорд Бийчър

 

Добре дошли в онлайн магазина за бебешки дрехи Mini BOUTIQUE®. Моето име е Чудомира и съм майка на две прекрасни, слънчеви момчета. Обичта към децата ми и стремежът да им дам най-доброто, на което съм способна, са моето вдъхновение да създам онлайн магазина Miniboutique.bg.

Като всеки родител и аз искам моите деца да се чувстват обичани, обгрижвани и да получават най-качествените продукти – храна, дрехи, играчки. Знаейки колко важно е децата ми да се чувстват удобно в дрехите си, за да могат смело да опознават света навън, реших да създам това специално място, в което ще откриете разнообразни модели бебешки дрешки, подходящи за всеки повод.

Дрехите, които се продават в Miniboutique.bg се произвеждат в България и са направени от 100-процентов висококачествен памук. Качествените материи и комфортният дизайн на бебешките дрехи са сред най-важните критерии, според които избираме облеклото на децата си. За мен, както за всяка майка, също е от огромно значение момчетата ми да се чувстват удобно в дрехите си, готови за вълнуващи приключения. Това е и причината да създам магазин, в който се предлагат модели дрехи, които да са красиви, стилни и най-важното - качествени и безопасни за всяко едно дете.

В онлайн магазина ще откриете подходящи дрехи за различни поводи и важни събития от живота на детето – комплекти за изписване на новородено; бебешки дрешки, подходящи от първия ден на раждането; красиви дрехи за подарък, за погача, за рожден ден и имен ден, за кръщене и за други специални моменти. Едни от най-харесваните и търсени модели в сайта са дрешките със забавни щампи и оригинален дизайн, които бързо се превръщат в любимото облекло на хлапетата.

В Miniboutique.bg винаги сме на разположение на своите клиенти, които могат да се обърнат към нас за безплатна консултация и ние ще отговорим с удоволствие на всяко тяхно запитване. Стараем се да консултираме всеки наш клиент за избор на правилния размер, както и да препоръчаме подходящи модели спрямо повода за покупка.

Сайтът дава възможност на нашите клиенти да направят своята поръчка много бързо и лесно, като така пестят ценно време, което биха могли да прекарат в компанията на любимите си хора. Времето е един от основните ни приоритети и затова извършваме всяка доставка възможно най-бързо, така че клиентите ни да получат своята покупка в кратък срок.

Скъпи приятели, Miniboutique.bg е не просто работа за нашия екип, а мисия и кауза, в която вярваме и влагаме цялото си сърце. Желанието ни е да предлагаме продукти, които се отличават с качество, красив дизайн и доставят комфорт на всеки един от нашите клиенти. За нас ще е радост и привилегия да ни се доверите и да ви дадем най-доброто, на което сме способни!

[instagram]